Video

Häng med och se vårt arbete här på videosektionen. Vi postar på Facebook med jämna mellanrum – kika in och kommentera och gilla!

Uteplats med Ölandssten

Kolla in hur fint det blir med ölandssten på en uteplats samt se hur en liten gångväg vid hus tar form. Vi är redo hjälpa dig med dina stenbehov i trädgården!

Gammal trasig trappa blir som ny - Skiffertrappa i Stockholm

Kolla in när en gammal trappa blir som ny med fint skiffer. Har du problem med din trappa kan vi hjälpa dig få den renoverad och bli som ny. Vi hörs! Tagga någon du vill tipsa oss om! Tack!

Putsa badrum

Tuffa tag!!

Putsa badrum

Tuffa tag!!

Badrummet putsas

Hårt arbete!

Arbete plattsättning toalett

Arbete i toalett

Arbete plattsättning toalett

Trappa åt kund i Djursholm

Här har vi gjort en snygg trappa åt en kund i Djursholm! Gilla om du tycker det är fint!

Tidigare fogningsarbeten

Natursten är känsligt att foga..det gäller att följa med och hålla tempot.. du vill inte att fogamssan ska sätta sig i porerna på stenen

En kund som behöver hjälp!

Ett golv som är som måste åtgärdas

Många olika metoder och tekniker att få en färdig fasad yta, här har vi valt finputs som ger en slät fast svagt levande stucktur med traditionell putsad finishll

Golvbrunn steg 3

Bila golvbrunn del 2

Hur bilar och byter man golvbrunn

Hur bilar och byter man golvbrunn

Trappa Djursholm

Gotländsk kalksten Lidingö

Kika in hur det kan se ut när vi lägger Gotländsk kalksten på Lidingö!

Intro om vårt företag

Här får du en liten kort smidig presentation av Joshua om Mur & Plattservice Stockholm AB. Gillar du vad vi gör eller gjort för dig Gilla och dela videon på din Facebook!

SPA i Bålsta - gammal tråkig källare blir ett drömutrymme för familjen!

Se hur en gammal tråkig källare i Bålsta blir till familjens nya drömutrymme. Vi bygger ett spa, med dusch, bastu och tvättutrymmen. Fina kakelplattor i 60x60 storlek - laserskärda plattor som kräver ytterst noggranhet när vi lägger dem. Och det blir bra! Kika in och se hur det är förberett med kakel - snart kan byggfirman, Norra Bygg, komma och bygga bl.a bastu! Vill du se färdiga resultatet? Gilla och skriv en kommentar! PS. För dig som går i byggplaner - gäller det kakel och allt i badrum och kök - kontakta oss och låt oss berätta vad våra kunder tycker om oss! Gå in på https://murplattservicestockholm.se och Kontakt!

Städning efter badrumsrenovering i Sollentuna

Städning efter klart badrum åt kund i Sollentuna! Kolla in FB för fler bilder på hur badrummet blev!