Referenser

Omdömen på Hitta.se

Vi finns med på Hitta.se och får in många omdömen om oss där. Skriv gärna ett omdöme om oss om vi hjälpt dig med något projekt! Läs mer här på Hitta.se.

Samarbeten

Vi samarbetar med de främsta leverantörerna av byggnadsmaterial och tillbehör. Här nedan är några av våra samarbetspartners:

 

Kommentarer från kunder

Vi fick höra om företaget via en vän till familjen. Vi har bara hört gott om firman så vi gick på det goda ryktet när vi bestämde oss att anlita dem. Vi var nöjda med arbetet som de gjorde! Det som vi tyckte var bäst var den goda kommunikationen vi hade med ägaren Joshua. Vårt projekt blev precis så som vi förväntade oss. Skulle någon fråga oss skulle vi självklart rekommendera dem, de får högsta betyg av oss!

Familj i Brunna, Kungsängen

Vi har känt Joshua personligen i ett antal år och vad gäller hans yrkesroll har vi bara hört goda vitsord. Han jobbar snabbt, effektivt och mycket noggrant.

Innan arbetet började, plastade han väldigt noggrant in runt badrummet, så det inte blev en massa damm i lägenheten.

Kan absolut rekommendera Joshua – han är ärlig, ”Går att prata med” och pålitlig.

Min renovering blev som jag förväntande mig!

Eive Bernberg, Kungsängen

Vi fick goda råd och tips under planeringen. Vi hade en bra kommunikation och samarbete med firman. Personalen var mycket trevliga och tillmötesgående hos så väl firman som hos underentreprenörerna. Arbetet har genomförts noggrant och snyggt. Oförutsedda utmaningar som dök upp under projektets gång har hanterats professionellt, i en positiv anda. Kostnaderna har också hållits inom ramarna i den ursprungliga offerten.

Färdiga resultatet blev faktiskt bättre och snyggare än vi hade förväntat oss!

Vi blev imponerade av det hårda arbetet och de ansträngningar som de gjorde för att vi skulle bli nöjda med resultatet.

Kund med badrumsrenovering