Om oss

Mur & Plattservice Stockholm AB är en byggfirma som arbetar i Stockholm med omnejd. Vi utför byggnationer och renoveringar av badrum, kök, lägenheter och hus.

Företaget drivs av Joshua Johansson och är registrerat för F-skatt och innehar gällande försäkringar hos Trygg-Hansa, vi är även auktoriserade för våtarbeten av Byggkeramikrådet.

Vi har specialiserat oss på kök och badrumsrenoveringar och har lång erfarenhet och hög kompetens inom detta område och har de behörigheter som krävs för att få utföra arbetet.

Vi lämnar alltid kvalitetsdokument på utförd badrumsrenovering. Vi är godkända för våtrum via Byggkeramikrådet. Vi har stor och lång erfarenhet och kunskap av kakel och klinker arbeten.

Vi är godkända av SBR Byggingenjörerna för fuktmätning eller fuktbesiktningar , se kursintyg.

Det är viktigt för oss med stor vikt på kvalité och yrkesmässigt utförande.

Nöjda kunder är en självklarhet!

Vi sätter dig som kund först – vi får ofta höra mycket positivt om det vi gjort för våra kunder. Kvalitet och noggrannhet är något vi sätter högt – vi städar t.ex upp efter arbetsdagens slut så du slipper damm och smuts när du kommer hem till ditt boende.

Vi kan ta hand om hela din badrumsrenovering/nybyggnation från start till slut. Vi sköter kontakten med rörmokare och elektriker och tar hand om inköp och transport av rivningsmaterial och nyinköp. Du som kund skall inte behöva göra jobbet hantverkaren borde gjort. Du får allt utfört arbete på en faktura utan några konstigheter.

Du kan ta nytta av ROT-avdraget när du anlitar oss. När vi ger dig offert presenterar vi klart och tydligt hur mycket du kan få i ROT-avdrag.

Än en gång, känn dig varmt välkommen till vår hemsida där du kan se vad vi har gjort åt många nöjda kunder genom årens lopp. Har du någon fråga eller vill få en offert för ditt byggprojekt – mejla eller ring oss nu direkt!

Söker du proffs inom bygg och design för kakel, plattsättning, murning, natursten och badrum/kök har du hittat rätt. Vi väntar på att få hjälpa dig göra dina drömmar till en verklighet.