Design och inredning vid renovering och nybyggen

Ett rum kan bli mycket finare än man anar. Vi är inte bara en byggfirma – vi vill göra vårt bästa för att dina byggplaner blir till färdigt drömresultatet. Därför är vi mycket glada att kunna presentera en ny tjänst som vi kallar Design.

Vi har egna designers som kan hjälpa er med form, material, färg och allt som har med renovering eller nybygget att göra. De hjälper dig att bolla dina idéer så du får ut det mesta av dina drömmar och kan förverkliga drömmarna. Skulle du ha helt andra idéer och tankar nämn för designern så kan vi erbjuda förslag utifrån dina idéer men också utifrån ett nytt perspektiv. Vi tror att varje kund vill ha och kan ha nytta av tips och råd, inspel på hur man kan renovera och fräscha upp hela lägenheten, huset eller villan.

Har du idéer? Vi tar gärna emot era förslag, bilder och liknande så kan vi publicera hur du har skapat ert projekt. Skicka in så publicerar vi om det kan hjälpa andra!

Här på Designsidan på hemsidan kommer du hitta förslag och tips på hur man kan inreda och fixa sitt hem. Hitta tillbehör och inredningsdetaljer som kan lyfta ditt hem.

Välkommen!

Nya design och inredningstips!

Sorry, no posts were found.